Het is voor veel mensen een mooi moment in de week: de brievenbus kleppert en – plof – daar ligt de nieuwe tv-gids op de mat. Met uiteraard ruime aandacht voor de programma’s die de komende week op televisie te zien en op de radio te horen zijn. Maar ook met aansprekende artikelen, interessante rubrieken en ander prettig leesvoer. Anderen kiezen voor het gemak en de extra’s die de technologie brengt en ‘bladeren’ en klikken online op TVGids.nl.

AVROTROS en KRO-NCRV werken voor hun bladen samen met Bindinc. Publishing. Onze uitgeverij ontzorgt deze omroepen hierbij van a tot z. Van de allereerste redactionele ideeën tot het moment waarop het magazine uiteindelijk bij de abonnee op de deurmat valt, in de winkelschappen ligt of via een app te lezen is. Maar ook delen van diensten zijn mogelijk, zo doen we de advertentieverkoop voor MAX Magazine en VARAgids en maken we het programmagedeelte voor EO Visie.

Naast de wekelijkse magazines geven we in samenwerking met de omroepen ook enkele specials uit die nauw aansluiten bij hun leden. Een voorbeeld is de publicatie KRO-NCRV Detectives, een collector’s item dat zich richt op de kijkers van de detectiveseries die te zien zijn bij deze omroep. Wij zien specials als een sterk platform. Daarom denken we graag mee met onze klanten bij het vervaardigen van een special op maat.