Home / Overzicht / TVgids.nl

TVgids.nl

Dé site en app voor wie niets wil missen op tv. Tevens het kanaal voor de adverteerder die iedereen wil bereiken in zijn doelgroep. TVgids.nl is de populairste online gids van Nederland en Vlaanderen. Staat steevast in de Nederlandse top-30 van best bezochte sites en werd al eens verkozen tot Website van het Jaar.

Elke maand checken meer dan 3 miljoen bezoekers hier hun favoriete programma’s. Thuis, op het werk of op hun mobiel. TVgids.nl is volledig, altijd actueel, persoonlijk en: gratis. Mogelijkheden te over om te adverteren met effect!

Sprekende bereikcijfers 

  • 1,6 miljoen unieke bezoekers per maand*
  • 23 miljoen pageviews per maand*

*cijfers over 2019.

Waardevolle doelgroep
TVgids.nl richt zich op mannelijke en vrouwelijke tv-kijkers van 20-49 jaar met bovengemiddelde interesse in films, series, sport en muziek. Ook een groeiend aantal kijkers buiten deze doelgroep raadpleegt de site, vaak meerdere keren per week. Eén op de zeven bezoekers is boodschapper tussen 20 en 49 jaar. Thuis, op het werk of via de mobiele telefoon presenteert TVgids.nl het actuele en complete programma-aanbod van ruim zeventig Europese tv-stations.

Beter bekeken door de adverteerder
TVgids.nl biedt u als adverteerder de meeste vrijheid; alle mogelijke advertentievormen zijn bespreekbaar. Dit gaat verder dan de traditionele banner advertising. Een interstitial, advertorial, homepage takeover, tekstlink, preroll commercials, list rental, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er een oplossing voor.

Veelzijdig en flexibel
TVgids.nl biedt zeer diverse advertentiemogelijkheden en -combinaties. Zowel in vorm, als qua doelgroepfocus; van banners tot interstitials, van tekstlinks tot advertorials. Run of site of per channel en op genre- of zelfs programmaniveau. En dat allemaal tegen aantrekkelijke tarieven. Onze afdeling marketingconcept denkt graag met de klant mee om maatwerkcampagnes te bedenken.

Op meerdere schermen
Vanaf elk willekeurig scherm kan de gebruiker zijn of haar favoriete tv-avond samenstellen met de succesvolste online gids van Nederland. Het afgelopen jaar is het unieke bereik met 600.000 toegenomen.

  • iPad: 30.000 downloads.
  • iPhone: 150.000 downloads.
  • Mobile site heeft 100.000 unieke gebruikers per maand.
  • NetTV.
  • Android-applicatie (sinds eind november 2010).
  • Een wekelijkse nieuwsbrief naar 180.000 gebruikers.

Verder heeft TVgids.nl vier apps: de iOs smartphone-app, iOs tablet-app, Android smartphone-app en de Android tabletapp. Binnen deze apps is een volledig nieuw pakket aan producten mogelijk.

Meer informatie of contact?
Wil je meer informatie of wil je adverteren op TVgids.nl?
Neem contact met ons op via Maarten van Wijk.
Telefoonnummer: +31 (0)6 15 13 49 24.

Tariefkaart TVgids.nl

Bindinc. bereikt, boeit en bindt