TVgids.nl voegt aanbod streamingdiensten toe

Vanaf januari bieden de website en app van TVgids.nl niet alleen inzicht in alle programma’s op lineaire televisie, maar ook van de streamingdiensten. Het aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is toegevoegd om de Nederlandse kijker een volledig overzicht te geven en te gidsen in het videolandschap.

TVgids.nl, een website en app van Bindinc. voor actuele informatie over tv-programma’s, sport, films en series op televisie en redactionele content over het beschikbare aanbod, voegt daarnaast een aantal nieuwe features toe aan de website. TVgids.nl werd onlangs nog uitgeroepen tot de website van het jaar 2021 in de categorie Media, TV en Film.

Compleet vernieuwde features
Naast het aanbod van alles wat er op TV en on demand in Nederland te zien is, zijn er nog een aantal andere features toegevoegd aan de app en website TVgids.nl.

  • Een overzichtelijke streaminggids waarmee je kunt zien wat er populair en nieuw is bij alle streamingdiensten van Nederland.
  • Wat er nu, straks en tijdens primetime op alle favoriete tv-zenders te zien is
  • Eén overzicht van alle tv-uitzendingen en streamingopties van een film, serie of programma op een rij. Inclusief directe link naar de app of website van de streamingdienst.
  • Op de vernieuwde homepage worden persoonlijke tips en nieuws over films, series en programma’s bij de zenders en streamingdiensten gedeeld.
  • MijnGids biedt een handig overzicht van alle favorieten. Met reminders op het moment dat de film, serie of programma begint of te zien is.
We blijven continu innoveren om te zorgen dat de juiste content voor de beste kijkavond makkelijk gevonden kan worden.

Corry Siegers Head of Video Discovery bij Bindinc.: “Het videocontentlandschap blijft zich maar uitbreiden wat enerzijds goed nieuws is, maar aan de andere kant er ook voor kan zorgen dat kijkers door de bomen het bos niet meer zien. Wij vinden het belangrijk om de Nederlandse kijker hier letterlijk doorheen te gidsen. We blijven continu innoveren om te zorgen dat de juiste content voor de beste kijkavond makkelijk gevonden kan worden. De nieuwe website en app gaan ervoor zorgen dat kijkers nog beter hun persoonlijke perfecte kijkavond kunnen samenstellen.”