TVgids.nl website van het jaar 2022!

Voor het tweede jaar op rij heeft TVgids.nl de award voor ‘Website van het Jaar’ gewonnen, in de categorie ‘Media, TV en Film’.

De award is een mooie beloning voor het team bij Bindinc. dat hard aan de weg timmert met verbeteringen en nieuwe features. En dat is te merken: steeds meer kijkers gebruiken de website en de app van TVgids.nl om ‘minder te zoeken, en meer te zien’.

Lead Marketing Eelco Siero wordt geïnterviewd door Humberto Tan tijdens de uitreiking.
Gouden Televizier-Ring

Een van de nieuwe features is de verkiezing van de Gouden Televizier-Ring. De stemming voor de belangrijkste tv-prijs van Nederland loopt vanaf nu ook via TVgids.nl. Liefhebbers van televisie en streaming kunnen daardoor nog beter hun stem laten horen om hun favoriete programma’s en makers te steunen.

Bindinc.

Met de websites TVgids.nl, Televizier.nl en Guidinc.nl en de verkiezingen Gouden Televizier-Ring en Guidinc. Streaming Video Awards bereikt Bindinc. maandelijks meer dan 7 miljoen unieke bezoekers. Allemaal Nederlandse consumenten, die in het overdadige aanbod van televisie en streaming gegidst willen worden naar de beste content om te kijken.